Medicinsk behandling

​Medicinsk behandling - hvad er det for en størrelse?

Der er nogle af mine kunder, som gerne vil have forklaret, hvad medicinsk behandling er. Det vil jeg prøve at beskrive på den mest forståelige måde for dig, som måske ikke kender til det.

Måske lyder det ikke, som noget, du har lyst til at prøve, da du, som vel som jeg har vores egne billeder af, hvad det medicinsk behandling består af.

Medicinsk behandling er ikke noget, som du skal frygte. Det betyder blot, at det er udviklet specielt af læger og forskere, og er baseret på videnskabelige fremstillede ingredienser fra deres egen produktion og forskningscenter.

Jeg har været nede at besøge forskningscenteret i Barcelona, og bliver lige imponeret hver gang over deres måde at være nytænkende og skabende på, samtidig med virkningen af produkterne, som jeg kan se hver eneste dag i mit job. Jeg bruger kun produkter fra Mesoestetic Laboratories til de medicinske behandlinger.

Mesoestetic Laboratories er kendt verden over for deres nytænkende forskning og revolutionerende metoder indenfor medicinsk kosmetik. Udover de professionelle behandlinger, som jeg laver i butikken, kan hudplejeprodukterne fra Mesoestetic, også købes til vedligeholdelse af behandlingen hjemme.​

Jeg er til for at hjælpe og rådgive dig på bedste vis med evt. spørgsmål og ønsker til din krop.

Produkterne, som Mesoestetic udvikler giver fremragende resultater og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over. For at bruge produkterne og maskinerne til Mesoestetic behandlinger skal du være certificeret. Forhandlere af produkterne i Danmark, kan du finde her.

Du kan læse mere om Mesoetetic her.

PS.

Hvis jeg ikke nåede helt i mål med forklaringen angående medicinsk behandling, så er du altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller ringe på 98 13 00 06 eller 22 93 56 56, så sidder jeg klar til besvare dine spørgsmål.​

28 års erfaring​

Vi har mere end 28 års erfaring indenfor vores branche​

Underviser

Vi har undervist kommende hudterapeuter i mere end 10 år

Førende specialister

Vi er blandt de førende specialister i brugen af produkter til medicinsk behandling & hudpleje

Kvalitetsprodukter

Vi benytter kun verdens bedste og førende produkter

Følg os på Facebook​

Følg med i vores tilbud og anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Kontakt

BODY INSTITUTE

Hadsundvej 3, 9000 Aalborg

Tlf.: 98130006

E-mail: info@bodyinstitute.dk

CVR: 21063746

​Åbningstider

Mandag​ - ​Efter aftale​

Tirsdag - Onsdag: 10.00 - 16.00

Torsdag - Fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & Søndag: Efter aftale

I samarbejde med