Læbeforstørrelse med Mesoterapi/ Hyalderm

​​Drømmer du om fyldigere, rundere og større læber? Så er den læbeforstørrende behandling dig. Vi skaber rundhed, fylde og blødhed, med længere holdbarhed og til en billigere pris end den almindelige danske klinik. Vores læbeforstørrende behandling er ikke forbundet med "strutlæber", da vi ikke arbejder i læbevævet, men i læbekanten. Resultatet af vores behandling er stort set ens med kosmetiske behandlinger, dog med en længere holdbarhed.

​Vi anvender en Mesogun. Med Mesogun sikrer vi en ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde. Vi er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi benytter mesoterapimetoden, som sikrer vi ikke rammer blodkar og nervebaner. Hos os foregår konsultationen samme dag, som din behandling. Her vil du sammen med behandleren gennemgå behandlingsforløbet og få professionel rådgivning, for at skabe størst mulighed trykhed.

I forbindelse med arbejde i læberne, kan huden føles tynd og følsom, men følsomheden reduceres væsentlig ved brug af Emla-creme, som påføres en halv time før behandling.

Hvorfor vælge Læbeforstørrelse med Mesoterapi/Hyalderm?

​Læbeforstørrende behandling hos os er billigere, bedre og holder længere, end hos den normale klinik. Arbejdet i det øvre hudlag sikrer en længere holdbarhed, fordi produktet optages væsentlig langsommere af kroppen. Således er holdbarheden op mod 12 måneder i de bedste tilfælde, hvorde sædvanlige tenikker kan resultere i holdbarheder helt ned til 1 måned. Vi bevarer blødheden, ved at benytte et produkt, der er specielt designet til at arbejde i det øverste hudlag.

Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og renæssanceskabende look. Læbeforstørrende behandling hos os er ikke forbundet med væsentlige smerter.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og benytter os ikke af standardiserede behandlinger. Netop du, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

​For optimal holdbarhed, anbefaler vi en opfølgende behandling. Ønsker du 2ml, anbefaler vi typisk, at du får opdelt behandlingen i 2x 1ml for den ønskede effekt. Det sikrer, at vi kan udjævne evt. uens effekter, men også en forlænget effekt af behandlingen.​

Hvad indeholder produktet til Læbeforstørrelse?

Hyalderm er fremstillet i Tyskland og indeholder 2% hyaluronsyre. Hyalderm anvendes også professionelt af sygeplejersker, læger og klinikker. Produktet er bivirkningsfrit og helt naturligt. Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen. Produktet er specielt egnet til vores type behandlinger.

Praktisk information til før og efter Læbeforstørrelse

Evt. påfør hjemmefra Emla-creme ca. én halvtime før. Du er også meget velkommen til at møde op én halvtime før i klinikken, hvor vi påfører bedøvelse efter behov. Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 3-5 dage efter.

Vores forstørrende behandling kan skabe lette ujævnheder i forbindelse med produktet udvider sig. Derfor anbefaler vi typisk du kommer ind til en opfølgende behandling 2-4 uger senere, hvis dette er tilfældet for dig. Det er dog langt fra alle, der oplever ujævnhederne og således kan én behandling være nok.

Vi henviser i øvrigt til vores vilkår omkring sundhedsmæssige krav og anbefalinger.


Priser på Læbeforstørrelse

​0,5 ml 1200 kr.

​1,0 ml 1800 kr.

​1,5 ml 2500 kr.

​2,0 ml 3600 kr. 

20 års erfaring​

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor vores branche.

Underviser

Vi har undervist kommende hudterapeuter i mere end 10 år.

Førende specialister

Vi er blandt de førende specialister i brugen af produkter til medicinskbehandling & hudpleje.

Kvalitets produkter

Vi benytter kun verdens bedste og førende produkter.

Brug for selvforkælelse?

Betal nu - eller betal over 12 eller 24 måneder.

Vi samarbejder med​