Eyelash extensions​

Nu kan du få de flotte, lange og fyldige vipper, som du altid har drømt om med Faux Mink Eyelash Extensions, om det er til hverdag eller fest, så har jeg løsningen til dig. For dig som ikke ved, hvad Faux betyder, vil jeg blot forklare, at det er efterligning af ægte minkhår. Vippehårene er lavet i et yderst fleksibelt nylonmateriale, som er perfekt til forlængelse af dine vipper.

Det kan være, at du måske har korte vipper, eller de er blevet slidte, og du ønsker mere fylde. Det kan også være, at en del af dit personlige visitkort – ansigtet – og hermed dine øjne skal have et ekstra pift. Hvis du ønsker lidt ekstra til festlige lejligheder, har jeg også vipper med glimmer i. Glimmeret forsvinder efter en uges tid, og herefter er de blot sorte.

Med Eyelash Extensions vil du få påsat et enkelt hår ad gangen, og det betyder, at som udgangspunkt, vil du få sat ligeså mange vipper på, som du selv har, ved en hel påsætning. Vippehåret vil blive sat i forlængelse af dine egne øjenvipper, så det giver et mere naturligt look. Eyelash Extensions bliver sat på med lim, men du skal ikke frygte, at limen kan ses, eller er skadelig for dine øjne. Limen er udviklet til påsætning af Eyelash Extensions.​

​Der er forskellige størrelser på Eyelash Extensions, mine er mellem 7-15 mm. Du og jeg vil tage en snak omkring dine ønsker for det, og hvor lange dine vipper skal være. Samtidig vil jeg råde dig på bedste vis, så resultatet bliver de perfekt vipper specielt til dig.

Efter påsætningen er det vigtigt, at dine Eyelash Extensions ikke bliver udsat for vand og varme, som sauna, solarie eller bad, de første 4 timer, da limen skal tørre helt. Limningen kan ikke ses, og de fleste bruger ikke mascara mere, da det ikke er nødvendigt.

En hel påsætning med Eyelash Extensions koster kun kr. 700, og tager mellem 1½-2 timer. Min erfaring og den feedback, som jeg har fået fra mine kunder, er, at vipperne holder 4-8 uger. Det kommer hel an på dine egne vippers struktur. Dine øjenvipper danner nye hår, og det kan ikke undgås, at du mister nogle. Hvis du ønsker fyldige og flotte vipper altid, vil jeg anbefale opfyldning hver 2-4 uge. En stor opfyldning med Eyelash Extensions koster kr. 350, og en lille opfyldning Eyelash Extensions koster kr. 250.

Længere vipper uden påsætning af Eyelash Extensions

Hvis du mere er til, at dine vipper skal vokse af sig selv, har jeg et såkaldt vippeserum, som kan købes i min butik. 

20 års erfaring​

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor vores branche.

Underviser

Vi har undervist kommende hudterapeuter i mere end 10 år.

Førende specialister

Vi er blandt de førende specialister i brugen af produkter til medicinskbehandling & hudpleje.

Kvalitets produkter

Vi benytter kun verdens bedste og førende produkter.

Brug for selvforkælelse?

Betal nu - eller betal over 12 eller 24 måneder.

Vi samarbejder med​

Kontakt​

Hadsundvej 3, 9000 Aalborg​

CVR: ​21063746

​Åbningstider

Mandag​

​Efter aftale

Tirsdag-fredag

08.00 - 17.00

Lørdag

​Efter aftale