Opstramning af huden

Behandlingen er for dig, som gerne vil have en opstramning af huden et eller flere steder på kroppen. Opstramningen af huden er til dig, hvor du ikke ønsker brug af nåle og det er uden brug af kirurgi.

For at skabe tryghed omkring behandlingen, vil jeg kort fortælle dig, hvordan den laves. Opstramning af huden starter med, at du får en elektrode i hånden med en minuspol i. Modpolen, som er plus sættes sammen med det produkt, som skal påføres på dine dybdeliggende hudlag ved hjælp af elektriske impulser.

Når jeg fortæller om minus- og pluspoler, fungerer de ligesom magneter. De to kan sagtens arbejde sammen, hvor to pluspoler vil frastøde hinanden i stedet for. Med denne form for opstramning af huden, vil op til 95 % af de påførte produkter, nå direkte ind til de aktive celler uden huden, så de bliver aktiveret.

Resultatet er en opstramning af din hud, nu med en mere ungdommelig udstråling, hvor huden bliver mere jævn og får en større fasthed og elasticitet. Fine rynker vil blive mindskes og et tydeligt løft vil ses.

Det er muligt at blive behandlet på alle kropsdele. Ud fra mine erfaringer opnås det bedste resultat med denne behandling på:​

 ​Din slappe hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals

 Dine poser under øjnene

 Dine arme

 Din kavalergang

Der er ingen bivirkninger, og behandlingsmetoden for opstramning af huden er sikre og smertefrie.

Som med alle mine behandlinger, er det individuelt, hvor mange du skal have. Jeg anbefaler generelt en kur på 5-10 behandlinger med 1-2 behandlinger om ugen. Igen, kommer det helt an på, hvordan du og din hud reagerer.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel til en behandling.

Du skal blot ringe på :

9813 0006 / 2293 5656

- eller skrive en mail til os via kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt