Mesoéclat

- maksimal stimulering af hudens defensive mekanismer i kampen mod ældning

Madonna benytter sig af det. Jane Seymour gør det. Og det samme med Jennifer Aniston og Sienna Miller. I følge flere medier benytter de sig med succes af Mesoéclat behand-linger fra Mesoestetic til at bevare hudens ungdommelighed.

Mesoéclat nævnes som en populær be-handling blandt Hollywoods stjerner som et nyt alternativ til Botox.

Mesoéclat kan anvendes som enkelt behandling eller som en kur. En "Mesoéclat-pakke" indeholder en peeling af forskellige aktive stoffer, 5 Mesoeclat ampuller og et produkt til hjemmebrug. Allerede efter første behandling få huden frisk kulør, træthedstegn forsvinder, porerne formindsker sig og huden bliver silkeblød. Mesoéclat renoverer huden hurtigt og på en nem måde.​

Pakken består af:

Mesoéclat Solution -

en opløsning indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtigheds niveau, blødgører huden, giver den mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør at ampullernes indholdsstoffer bliver optaget meget mere effektivt.

Mesoéclat Ampuller -

chok terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ, opstrammende virkning. Efter brug af am-pullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.

Mesoéclat Creme -

til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagen.

Mesoéclat fra Mesoestetic - Anti Aging behandling med øjeblikkelig effekt:​

Mesoéclat - en perle blandt foryngende behandlinger!

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel til en behandling.

Du skal blot ringe på :

9813 0006 / 2293 5656

- eller skrive en mail til os via kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt