Velplejede hænder og fødder - lad os kalde det manicure og pedicure

Manicure og pedicure - Du har sikkert hørt ordene før, og måske er du ikke hel sikker på, hvad det indebære, måske er du helt skarp på betydningen. For dem, som ikke ved, hvad ordene dækker over, er Manicure, behandling af dine hænder og negle og pedicure, behandling af dine fødder og negle.

Ligesom huden i dit ansigt er dine hænder udsat for mere varme og kulde end andre steder på din krop. Derfor er behandling i form af manicure, så de ikke bliver for sarte eller tørre ud. Du har sikkert prøvet, at huden på dine hænder sprækker og gør ondt, hvis det ikke bliver plejet i tide.

Behandling som manicure og pedicure, er til dig, som ønsker at give dine hænder og fødder samt negle en ekstra godbid.

Jeg tilbyder tre forskellige behandlinger. De kan stå alene, men også købes sammen, det er dig, der er bestemmer..

Manicure – Forny dine hænder

Med en manicure får behandling af dine hænder og negle et fornyende look. Dine negle bliver filet i den facon, som er korrekt for dine negle. Herefter bliver neglebåndene skubbet tilbage og plejet. Du kan læne dig tilbage, mens jeg tager mig kærligt af dine hænder med håndmassage. Huden på dine hænder vil også blive peelet, så de døde hudceller fjernes. Der afsluttes med en maske, som blødgør dine hænder. Det hele får du får kr. 275,-.

Manicure er uden neglelak. Hvis du ønsker hvid lak på kanten af dine negle, skal du vælge den franske manicure, som er beskrevet nedenfor. Hvis du ønsker langtidsholdbart neglelak, skal du vælge shellak, som sagtens kan kombineres med en manicure.

Du kan læse mere om shellak her.

Fransk manicure – det ekstra lille pift i din hverdag

Med den franske manicure får du samme behandling, som med den almindelige manicure. Herudover er der lakring af neglene inkluderet. Der bliver lavet en hvid kant på det frie stykke af dine negle. Det fremhæver dine hænder og negle, og får dem til at virke mere ”rene” og velplejede.

Prisen for den franske manicure er kr. 299,-

Gelénegle på dine fødder

Gele på tæerne gør dine fødder sommerklare til sandalerne eller blot til forkælelse til hverdag og fest. Geleen kan dekoreres med f.eks. blomster og sten i alle farver. Du bestemmer, hvad dine fødder og tæer skal afspejle af farvelade.

Prisen for gelenegle på dine fødder er kr. 350,-.

Dine hænder og fødder vil elske dig behandlingen.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel til en behandling.

Du skal blot ringe på :

9813 0006 / 2293 5656

- eller skrive en mail til os via kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt