Luksus ansigtsbehandling til mænd og kvinder

Luksus ansigtsbehandling er til dig, som gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen. Dit ansigt er dit visitkort ud af til og det – det er det, folk møder først.​

 ​Rensning & Peeling af ansigt og hals

 Massage og maske samt afsluttende pleje

 Produkter og behandling er individuel

 Forkælelse og velvære

En luksus ansigtsbehandling starter med, at din hud i ansigtet og på halsen bliver renset og derefter peelet. Herefter vil du pålagt en dybderensende ansigtsmaske. Mens du ligger og slapper af, kan du nyde massage.

Din hud i ansigtet er helt speciel, da det bliver udsat for mere sol, varme, kulde end andre steder på kroppen. Du kan trygt læne dig tilbage mens, du bliver forkælet med en behandling.

Da, du er i centrum, er ansigtsbehandlingen individuel efter det, du fortæller og min vurdering af din hudtype. Du vil også få dine bryn rettet til, hvis du ønsker det.

Det hele er med i pakken, der hedder luksus ansigtsbehandling, som afsluttes med en plejende creme.

Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde at forkæle dig selv med behandlingen. Den koster kun fra kr. 650,-. Det er meget individuelt, hvor tit en behandling skal foretages. Det kommer selvfølgelig også an på dig som individ. Min erfaring er, at nogle får luksus ansigtsbehandlingen 1 gang om måneden, andre hver 2.-3. måned, de kommer selvfølgelig an på dit behov.

Maskerne og produkterne til behandlingen består af specielle medicinske virkestoffer. Når jeg nævner specielle mediciske virkestoffer, betyder det, at de er udviklet af læger. De består enten af C-vitamin, collagen eller stamceller, som masseres ind i huden. Det er ikke sikkert, at du kender betegnelserne for de aktive virkestoffer og hvad der er bedst til din hud og dig, og det er her, at jeg er til for at vejlede og rådgive dig på professionel vis

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel til en behandling.

Du skal blot ringe på :

9813 0006 / 2293 5656

- eller skrive en mail til os via kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt